2015. május 23., szombat

Leonyod Brezsnyev: Visszaemlékezések - Jelenlegi ára: 264 Ft

Leonyod Brezsnyev: Visszaemlékezések
Raktári szám: A007220
ISBN: 9630920263
Kiadás éve: 1982
Kiadó: Kossuth Könyvkiadó - Kárpáti Könyvkiadó
Méret: 120*205 mm, 79 oldal
Állapot: vászonkötés, enyhén kopott védőborítóval, jó
A Kis föld - Újjászületés - Szűzföld trilógia után Leonyid Brezsnyev ebben az új kötetében úgy folytatja visszaemlékezéseit, hogy az előzményeket: gyermek- és fiatalkorának eseményeit eleveníti fel.
Az első rész, az Élet - gyári szirénára című memoár színhelye szülővárosa. A szerző a megbízható emlékezetre támaszkodva, hitelesen és szemléletesen, természetes egyszerűséggel örökíti meg a kamenszkojei munkások, a dnyeperi vaskohászok és hengerészek - köztük a Brezsnyev család - küzdelmes és mindig a gyári szirénához igazodó életét.
A Hazaszeretet a fiatal Brezsnyev pályafutásának másik fontos szakaszát mutatja be - immár dokumentumok segítségével is -, amikor földrendezőként részt vesz a mezőgazdaság kollektivizálásában, a hőerőmérnöki diploma megszerzése után pedig a nagy iparfejlesztési tervek megvalósításában. Különféle párt- és szovjetszervekben végzett, szerteágazó, intenzív tevékenység közepette edződik, válik mind tekintélyesebb közéleti emberré, vezetővé.
Mindkét írást lírai kitérők színesítik, és egy rendkívül mozgalmas élet leszűrt tapasztalatai: elsősorban a fiataloknak címzett jó tanácsok teszik még tartalmasabbá.
A fényképanyag plasztikusan jeleníti meg és dokumentálja a régi emlékeket.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: a mindenkori szlovák postai díjszabás alapján, előreutalással szlovák OTP számlára: a mindenkori szlovák postai díjszabás alapján



Jelenlegi ára: 264 Ft

Az aukció vége: 2015-06-12 13:46
. Leonyod Brezsnyev: Visszaemlékezések - Jelenlegi ára: 264 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése